Съвети при покупка на жилище
23-04-2024

Съвети при покупка на жилище

Луксозно обзаведен тристаен апартамент за продажба в Симеоново

Луксозно обзаведен тристаен апартамент за продажба в Симеоново

София,Симеоново
345,000€

Информирано решение при покупка

Покупката на недвижим имот е една сериозна стъпка, която трябва да бъде предприета информирано, обмислено и много добре планирано. За да сключите изгодна сделка е важно да отделите внимание на няколко важни аспекта при търсенето.

  • Избягвайте неспециализирани сайтове за свободно публикуване на обяви. Тези сайтове изобилстват с фалшиви обяви. Заложете на достоверни източници за Вашето търсене.
  • Направете предварително проучване на пазара и се консултирайте с опитен брокер. За тази цел трябва да знаете точно какви са Вашите изисквания за тип строителство, етап на завършеност, район, комуникативност и т.н.
  • Търсете надеждни и сигурни инвеститори при покупка на имот на зелено. Винаги, когато купувате недвижим имот на зелено, проучвайте обстойно фирмата, с която договаряте. Проучете историята им и се осведомете за завършените им проекти.
  • Определете бюджета спрямо изискванията и възможностите си. Той трябва да е в рамките на финансовите ви възможности. Преценете каква сума бихте могли да отделяте спрямо доходите и разходите, които имате в момента.
  • Съберете информация за конкретни схеми на кредитиране. Проучете кредитния пазар и изберете банка с най-добри условия. Консултирайте се с кредитните специалисти и се поинтересувайте за конкретни оферти.

bg-image

Търсите нов имот?

Абонирайте се за нашия бюлетин!
Получете всяка седмица нови имоти и интересни статии директно във вашата електронна поща
Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах