Топ 10 на най-възхитителните имения на знаменитости

знаменитости

Хората проектират жилищата си така, че да им е възможно най-удобно според собствените им капризи. Знаменитостите не са изключение в това отношение.

Има доста впечатляващи домове на знаменитости, но някои от тях са на следващото ниво, спиращи дъха, невероятно красиви … знаете какво имаме предвид. Нека надникнем в домовете на едни от най-преуспелите знаменитости в света.


Имението на Риана в Бевърли Хилс

Имението на Ри-Ри се намира на хълм в Бевърли Хилс. Ако го погледнете отдалеч ще видите, че имението изглежда като оазис в пустиня. Лазурната вода в басейна и шезлонгите до него задават курортната атмосфера.

Риана също така има имение и в Барбадос


Имението на Лейди Гага в Маями

Къщата на Лейди Гага си граничи с океана. Отвън имота не отговаря на шокиращите образи и визии на певицата. Всъщност това е просто маскировка. Отвътре интериора на къщата се отличава с външния си вид и изглежда като център за отдих: мини кино, боулинг и много други забавления.


Къщата на Джулия Робъртс на Хаваите

Докато си избира дом, Джулия Робъртс откри две имения, които стоят близо едно до друго с прекрасна гледка към плажа. Тя закупи и двата имота и ги комбинира. Актрисата е активен природозащитник и въплъщава тези принципи в собствената си къща: покривът на имението е покрит с рециклиран шисти, а подът – с екологичен бамбук. Имота разполага и с тенис корт.


Къщата на Джон Траволта във Флорида

Джон Траволта е голям почитател на авиацията и всичко свързано с самолетите. От птичи поглед къщата му наподобява терминал на летище. Пътят до имота е направен така, че човек да може да вкара самолета си директно до къщата.


Имението на Никалъс Кейдж в Лос Анджелис

Никалъс Кейдж е почитател не само на комиксите, но и на архитектурата. Той колекционира древни къщи. Засега колекцията му е доста скромна: състой се само от 3 имения. Но освен автентични къщи, актьорът купува и стилизирани такива, които трудно могат да се различат от древните му домове отдалеч.


Имението на Мел Гибсън в Гринуич, Кънектикът

Имението на Мел Гибсън изглежда като имение от Средновековието. Актьорът и режисьор е голям фен на историята. Това може да се види не само във филмите и ролите му, но и от дизайна на дома му.


Къщата на Бионсе и Джей Зи в Ню Орлиънс

Всичко изглежда доста обикновено в къщата на тази известна двойка. Просторни и удобни стаи, не натоварени с излишни предмети. Всичко изглежда доста обикновено, да … докато не се поинтересувате от цената на дървената пейка за чанти например.


Къщата на Гари Олдман в Лос Фелиз, Лос Анджелис

Гари Олдман, майсторът на трансформацията, има изискан вкус. Къщата му прилича на градина отвън, но отвътре всичко е декорирано в класически стил с барокови елементи.


Екокъщата „Окото на Хорус“ на Наоми Кембъл на остров Клеопатра, Турция

Невероятната къща на Наоми се намира край Средиземно море на остров Клеопатра в Турция. От птичи поглед структурата изглежда като окото на Хорус. Екокъщата е проектирана да спести колкото е възможно повече енергия.


 

Сподели:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn