Най-добрата смарт технология за вашето социално дистанцирано лято

социално дистанцирано

От елегантен електрически мотор до проектор с кино качество, тези нови продукти ще направят престоя ни у дома по време на това социално дистанцирано лято много по-приятен.

Поради тежките усложнения покрай COVID-19, лятото на 2020 г. ще предложи много нови преживявания за нас. Но в едно можем да бъдем сигурни,  ще прекарваме повече време в домовете си от всеки друг път в живота ни. Отговорното социално дистанциране означава, че ще трябва да намерим креативни начини да се забавляваме през летните месеци. Поради тази причина, ние съставихме списък с най-новите интелигентни технологии, които ще ви помогнат да избягате от реалността и да се прехвърлите в близкото бъдеще.

Най-новите слушалки за намаляване на шума на Bose, например, ще ви отведат надалеч, когато имате нужда от кратка почивка или усамотение и искате да избягате от съквартирантите си. Последният проектор на Anker е идеален за филми на открито, когато отново дойде времето да бъдем социални, а до тогава се отдайте на уютни, семейни вечери. И разбира се, най-новият пречистващ вентилатор на Dyson ще бъде от решаващо значение за циркулацията на въздуха в закрити помещения по време, когато научните доказателства предполагат, че заразяването на новия вирус е много по-вероятно в помещения с четири стени.


Anker Nebula Mars II Pro 

Това, че правим всичко възможно да останем социално дистанцирани, не означава, че трябва напълно да се откажем от филмовите си нощи. Прегърнете летни вечери с изглед на открито с любезното съдействие на най-качествения преносим проектор на пазара. Nebula Mars II Pro от Anker е малък и лек, което го прави много лесен за носене (например за къмпинг пътувания). Но не позволявайте на размера да ви заблуди, това устройство се предлага предварително оборудвано с Netflix, Amazon Prime, YouTube и App Store, за да имате възможността да изтеглите всякакви други платформи (като Hulu), които предпочитате. И тъй като има приложение за смартфон, което замества дистанционното управление, можете да разглеждате каталога с филми от комфорта на вашия стол, като всички продължават да стоят на метър и половина един от друг. Цените за проектора стартират от 580 $.


Propella Seven-Speed E-bike 

За жителите на града идеята да пътуват в метрото или автобуса изглежда като доста рискова това лято. Ето защо възходът на електрическия мотор най-накрая има своя голям момент. Електронните велосипеди (както ги наричат по-често) не са нищо ново. Но в миналото високите цени, които те обявяваха, означаваха, че обикновено само супер-богатите могат да бъдат видяни да ги карат из града. И макар, че изцяло новият седемстепенен 250-ватов пътен велосипед на Propella не е евтин, цената му е далеч от предишните предложения за електронни велосипеди. И дизайнът е доста по-интригуващ за окото. Цените за електронният велосипед стартират от $ 1300.


Overade Plixi Fit Helmet

Разбира се, нито едно пътуване с велосипед не би било безопасно без подходящата каска. И докато велосипедните каски са необходима мярка за безопасност, носенето им наоколо из града може да бъде доста досадно. За щастие, шлемът на Plixi Fit на Overde се сгъва в компактна форма, голяма приблизително една трета от размера на оригиналния шлем. Това улеснява пренасянето и поставянето му в чанта за книги, чанта за фитнес или по-голяма чанта. Каската включва 14 отдушника и е преминал през всички проверки за безопасност, необходими в Европа и САЩ. Цените за каска стартират от $ 112.


Sonos Arc

Понастоящем Sonos е компания, която се радва на метеорен възход до върха на своята индустрия. Техните потребители не само очакват, но и изискват компанията да продължи да произвежда иновативни продукти, които си заслужават вниманието (и парите). И отговорът на Sonos? Техният наскоро дебютирал говорител Arc. Елегантният дизайн го прави привлекателен за онези, които обичат всичко технологично, удивително мощните високоговорители осигуряват толкова ясен звук, че това е очевидно за всеки, който слуша; това е най-добрият продукт на Sonos към днешна дата. Цените за говорителя стартират от $ 799.


Bose Noise-Canceling Headphones 700

Колкото и тази пандемия да ни позволява да прекараме повече време у дома с любимите ни хора, всички понякога се нуждаем от малко почивка и пространство. Е, вече имаме решение за вас и то се казва Bose Noise-Canceling 700. Това е най-новото устройство за премахване на шума на Bose и се отличава от всички останали по отношение на комфорт, способност за действително блокиране на шума и лекота на използване. Слушалките за намаляване на шума съществуват повече от две десетилетия, но новата серия на Bose е далеч най-добрата досега. Слушалките стартират на цени от 380 $.


HUMU Augmented Audio Cushion 

Никой от нас не бива да изпитва вина за дългите и мързеливи дни на които се отдаваме от време на време. Сега, може би повече от всякога, се нуждаем от онези малки възможности за свободно време, за да се пренесем на някое ново място и да избягаме от реалността с някоя страхотна книга или филм. Намирането на релаксиращ начин за настаняване е друг проблем, улеснен от финландския стартъп Humu. Тяхната аудио възглавница поддръжаща Bluetooth е направена от финна мрежа и възпроизвежда звук достатъчно силно, за да се насладите на вашето бягство, но без да отвлича вниманието на тези около вас. Тя дори може да бъде свързана и с игрални устройства и да добавя симулирано действие чрез вибрации. От едната страна има дръжка, за да бъде удобна за пренасяне при пътуване, а също така може да бъде закупена в множество цветове. Цените за възглавницата стартират от $ 280.


Dyson Pure Cool TP04 Purifying Fan

Научните доказателства продължават да сочат към тенденциите, че COVID-19 е експоненциално по-заразна на закрито, отколкото на открито. Но е нереалистично да мислим, че всеки винаги може да остане на открито, когато е с приятели и семейство. Това, което прави циркулиращия въздух на закрито сега е още по-важено. Заедно с вратите и прозорците, силните вентилатори като Dyson Pure Cool TP04 ще изминат дълъг път, за да запазят вас и вашето семейство в безопасност. Най-хубавото е, че вентилаторът включва филтър, който извлича бактерии от всяка стая, в която е поставен, пречиствайки въздуха в нея. Цените за пречиствателя стартират от $ 550.


Radius Zone Mosquito Repellent 2.0

Изведнъж нашите паркове и дворове се превърнаха в жизненоважни пространства за безопасно забавление с приятели и семейство. Но само защото сме в средата на глобална пандемия, това не означава, че комарите ще ни оставят намира. За да държите досадните насекоми надалеч, Thermacell разполага с ново средство за отблъскване на буболечките, което с натискането само на един бутон ви помага да запазите себе си и хората около вас защитени от насекомите наоткрито. Вече няма да се налага да се пръскаме с по една опаковка Autan. Вместо това, технологията без аромати на Radius ни поддържа предпазени за повече седем часа употреба с едно зареждане. Цените за Radius Zone Mosquito Repellent 2.0 стартират от $ 49.99.


Bolleke Hanging Lamp 

Все повече импровизираме в това кога и къде можем отговорно да се съберем през това лято. Което означава, че правилното осветление във всеки един момент ще бъде от първостепенно значение. Окачете от новите висящи лампи на Bolleke. Акумулаторните им батерии позволяват три различни нива на яркост, а издръжливите дръжки позволяват регулирането на светлината, за да има видимост от всяка точка. Цените за тези лампи стартират от $ 119.


GE Profile Opal Nugget Ice Maker

Тъй като повечето от нас се опитват да ограничат пътуванията до хранителния магазин, сега съхраняваме повече храна във фризерите си. Което води до по-малко място за съхранение на лед през онези горещи летни дни, прекарвани социално дистанцирани на открито. GE Opal Nugget Ice Maker ще извърви дълъг път, за да ви гарантира, че семейството ви има студени напитки през целия сезон. Най-хубавото е, че технологията е лесна за настройка и се вписва прекрасно в повечето традиционни шкафове. И за разлика от повечето други домашни ледогенератори, този е наистина добре проектиран. Цените за домашния ледогенератор стартират от $ 599.


Сподели:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn