Смарт джаджата, която всяка жена трябва да притежава

JUNO - СМАРТ ОГЛЕДАЛО

Случвало ли ви се да нанесете грима си перфектно на огледалото вкъщи, а когато излезете навън нещата да изглеждат в пъти по-зле?

Някога искало ли ви се, докато се гримирате, да можете да си нагласите светлината като в нощния бар, в който отивате, за да може да подчертаете добре очите или устните си?

Край на тези притеснения!

Представяме ви JUNO – умното огледало за гримиране.

Juno смарт огледало

То е проектирано да пренесе гримирането вкъщи на съвсем ново ниво.
Ето как!

Настройки на осветлението за дневна, слънчева или вечерна светлина.

Независимо дали сте професионален гримьор или пък се гримирате ежедневно, дори по няколко пъти, JUNO и неговите различни настройки за осветление ще ви бъдат от голяма полза. С трите различни опции можете да зададете на огледалото да отрази условията при изкуствена светлина, слънчева или вечерна светлина.

Приложение за смартфон, което съхранява условията

Благодарение на съпътстващото приложение за смартфон, потребителите могат дори да съхраняват предпочитаните от тях настройки, така че винаги да са най-подходящите. Приложението също така използва сензорите на вашия телефон, за да определи каква е светлината в заобикалящата ви среда извън дома ви. Това означава, че смарт огледалото може автоматично да се „коригира“, така че да зададе най-добрата светлина за гримиране.

Juno смарт огледало 2

За тези, които имат малко по-сериозно отношение към грима, JUNO също може да функционира като система за професионална осветление. Всъщност огледалото „обещава“ да предложи “най-новите технологии в осветлението за студио”, за радост на всички професионалисти.

Juno смарт огледало

Лесно преносимо

Край на проблемите с нефункционалните хотелски огледала, които нямат достатъчно светлина, поставени са на неудобно място и т.н. Тъй като JUNO е достатъчно леко, за да го пъхнете в куфара си, то е изключително удобно при пътуване.

Лампа за четене, в която се оглеждате.

Дори когато не го използвате като огледало, JUNO може да ви върши работа. Неговият умен дизайн му позволява да се превърне в лампа за четене, само с едно помахване на ръката. В допълнение стилната му форма би подхождала на интериора на всяка стая в един модерен дом. Освен това имате възможността да увеличите образа до пет пъти.

JUNO - смарт огледало

JUNO работи на батерии, които може да издържат до една седмица само с едно зареждане.

Да обобщим какви са предимствата на смарт огледалото, които се очаква да го направят хит:
  • 3 различни настройки на светлината – дневна, изкуствена и вечерна
  • Настройки за лампа за четене
  • Олекотен и компактен дизайн, подходящ за пътуване
  • Поставка за гримове
  • Светлина за селфита
  • Функция за увеличаване на образа

Предвижда се продажната цена на JUNO на дребно да бъде 79$. За кикстартерите има специална оферта от 49$

Juno умно огледало

Сподели:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn