Най-добрите продукти за вашата кухня и баня, които да очакваме през 2018 година

продукти

През изминалата седмица хиляди марки представиха най-новите си продукти за едни от най-използваните в дома пространства, тук ще ви представим най-големите акценти от изложението.

Всяка година на мащабно изложение много фирми от цял свят представят най-новите и модерни приспособления за кухнята и банята – пространствата, за които собствениците на имоти харчат повече време и средства за обновяване.

С новата година идват и новите продукти и тенденции в тези области. Елегантните дизайни и по-тъмните покрития на фитингите продължават да бъдат много популярни, докато други компании се опитват да въведат уреди в по-светлите нюанси на синьото. Иновативните и трайни повърхности също играят важна роля при създаването на кухни.

Когато става дума за технологии, свързаният дом е станал неразделна част от предлагания начин на живот.  Макар че може да отнеме известно време, докато този начин на живот стане широко разпространен, пълненето на ваната по време на пътуването ви до дома или подгряването на фурната още докато сте в магазина за хранителни стоки, скоро ще стане нашата втора природа.

Brizo

Няколко сложни дизайна на кранчета, направиха своя дебют на изложението, които черпят вдъхновение от автосервиз. Също така тенденция в дизайна на кранчетата е богатата металообработка, която други наричат черна неръждаема стомана.

Kallista

Триизмерната периферия на Kallista, която е отпечатана от 3D принтер, отразява един изключителен дизайн на новото време, но също така се отличава със своя високотехнологичен начин на създаване и потъмняване на покритието.

Rohl

Rohl също представиха кранчета с покритие от черна неръждаема стомана при това модел на добре познатите, индустриални Campo кранчета, разпространени в цял свят. Истинската причина за отклоняване на вниманието от модела е особено красивия дизайн и материал на изработка, а именно сатенен месинг.

Corian

Графичният дизайн за повърхности Cosmos Prima, който Corian представиха, беше един от любимите продукти на изложението. Със своя богат черен фон и бяло-сиви въртящи се мотиви, те изработиха един наистина ефирен, модерен и иновативен кухненски плот.

Неолита

Теракотните повърхности продължават да бъдат тенденция в кухнята и банята, а неолитния ретро камък е приятно допълнение към едни от най-луксозните варианти, които вече са на пазара.

Ан Сак

Kelly Wearstler е майстор, когато става въпрос за дизайн на плочки, и партньорството и с Ann Sacks никога не разочарова. Графичната колекция Gem encaustic има по-успокояваща, естествена палитра и изглежда толкова изтънчена, когато се прави на цяла стена.

Cosentino

Dekton от Cosentino представиха шкаф за баня DeKauri, проектиран от Даниел Германи, който беше истински акцент в шоуто. Вдъхновен от традиционния италиански скрин, изработен от 50 000 годишно дърво Kauri, той разполага с повърхности Dekton, кранчета Fantini Rubinetti и осветление от Juniper Design.

Toto

Най-новата вана от Тото е направена по контура на тялото ви с много специфичен дизайн на коритото, който предизвиква подобен на спа усет, чувство което повечето компании се опитват да пресъздадат в банята.

DXV

Продължавайки тенденцията на Дзен в банята, DXV изкусно създадоха вана с вграден водопад, идеален за релакс и масаж в края на деня.

Gaggenau

Елегантната нова серия хладилници от Gaggenau, която има технология “докосни и отвори”, която е възможна чрез панелен дисплей, без масивни дръжки, да се намесват в естетиката.

Perlick

Един от най-гениалните функции за хладилник е интегрирана за пръв път в новата хладилна серия от продукти на Perlick: пълното разширение създава пространство, което позволява запазването на продуктите, плодовете и зеленчуците в изправено положение, като по този начин предотвратява гниенето и разпадането им.

Liebherr

Един от най-зашеметяващите хладилници беше този с месингов дизайн на Ричард Т. Анузкевич Либхер, който включва кожените дръжки, подчертавайки възможностите за персонализиране на немската марка.

Dacor

Dacor представи новият „Project Blanc” на изложба миналата седмица, линия от продукти, която включва тридесет инчов порцеланов хладилник и фризерни колони. Луксозният материал не само дава възможност за артистично изразяване, но също така е много благоприятен за охлаждане и замразяване.

True

Синята тенденция бе съсредоточена в шоуто, а True добави този хладилник в кобалтово синьо, първият цвят на компанията извън неутралните, който изглежда много шик с месингов хардуер и детайли.

Elkay

Кварцовите мивки позволяват по-мека алтернатива на металните басейни, а материалът е и много издръжлив, стоящ до саксии, тигани и постоянно миене. Новите цветове от Elkay включват богато синьо, което би било хубав акцент в бяла кухня.

Ilve

Друга синя опция е тази кралска гама от Ilve, която има класически метални копчета и дръжки с индукционен връх, метод на готвене, който наскоро стана по-разпространен в САЩ.

Hestan

Известна със своите кухненски съдове за готвене от висок клас, Hestan въведе вътрешна жилищна линия, която притежава всички най-съвременно функции, с които марката е свързана и е достъпна и в няколко цвята, като това кобалтово синьо.

Kohler

Kohler Konnect стартира в Международното шоу за потребителска електроника, а на дисплея в Орландо е огледалото на Verdera, което е свързано с активирани гласови функции, които се синхронизират с приложението, телефона ви и Алекса. С гласовите команди огледалното осветление може да се регулира незабавно, което е особено удобно посред нощ.

LG

Chloi е новият кухненски спътник на LG, който помага на домашния готвач да търси рецепти, да изчислява измерванията и да оказва цялостна морална подкрепа, особено в процеса на приготвяне.

Miele

Miele въведе нов начин на пране с пералнята и сушилнята TwinDos, която има предварително измерени перилни препарати, които са предназначени за всеки тип натоварване, независимо дали става дума за кашмирени пуловери или футболни фланелки.

Thermador

С над 300 презентации на продукти в KBIS, уредите Thermador привличат широка гама от професионални и домашни готвачи. Гвоздеят за всички артисти е тази съдомиялна машина, специално пригодена да побере още няколко винени чаши, в сравнение с другите съдомиялни на пазара. Гениално!

Emtek

Вътрешната плъзгаща врата, в стил врата на плевня продължава да бъде популярна, а Emtek въведе нова гама от опции за тези, които искат да интегрират този провинциален облик в дома си.

 

 

Сподели:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn