Интериорните тенденции за дома през 2018 г.

тенденции
Живите цветове и сложните форми ще бъдат популярните тенденции през 2018 г.

Ако възнамерявате да правите редизайн на интериора в дома си през следващата година, то сега може би е подходящо време да започнете с планирането.

Идеи и имена на изпълнители за домашно ремоделиране и декориране ще ви представим в нашия Топ 10 тенденции за домашен дизайн и интериор, които да очакваме през 2018 г.

Повече цвят в кухнията

Увеличаването на цветовете в кухнята могат да й придадат по-топло, по-лично усещане, като в същото време прави петната, свързани с готвенето, и щетите по-малко видими.

Богати цветове по мебелировката

Обръщайки внимание на цветовете в целия дом може да направи вашите мебели и декоративни елементи да бъдат много по-забележими.

Без повече мивки от бяла или неръждаема стомана

Мивките, изработени от материали като камък, мед, бетон и гранит, ще бъдат под прожекторите през новата 2018 г.

Флоралните мотиви се завърщат

Флоралните щампи винаги са били популярни, но през новата година очакваме да видим още повече флорални дизайни, които ще бъдат с още по-контрастни цветове.

Vintage осветление

Vintage осветителните тела, както и медните висулки, се завръщат с пълна сила към интериорните тенденции.

Ниски мивки или мивки тип корито

Новата тенденция в банята е насочена към мивките, те трябва да бъдат по-широки и по-дълбоки от мивките, които често срещаме в ежедневието си, което ги прави добър избор за бани споделяни с деца или перални помещения.

Бетонови акценти

Докато бетонът по-скоро се използва като общ строителен материал, той може да стане още по-виден в декоративния контекст.

Дърводелски характер върху стените и детайлите

Дървени стени с проектирани в тях дизайни са популярни за баните или кухните, но се очаква да ги виждаме все по-често и в спалните си.

Тапет наподобяващ подова настилка

Сложните дизайни на плочки могат да придадат привлекателен, композиционен елемент на стената. Също така те са много по-устойчиви на повреди, отколкото тапетите.

Небрежни и уютни съвременни спални

Минималистичния дизайн и успокояващите пастелни цветове ще направят спалнята ви много по-релаксираща и уютна.

 

Сподели:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn