Интелигентни иновации от бъдещето за всеки дом

интелигентните

Интелигентните технологии за дома все още се считат за прохождащи и намиращи се в относително начален етап на развитие. Докато в дома ни вече има цял куп иновации, с които сме свикнали и не им обръщаме никакво внимание (помислете само: сензори за движение, домашното, регулиращо се осветление, интелигентните термостати), следващото поколение на свързаните технологии обещава още повече фойерверки, повече свирки и още повече WoW ефект. Ето и няколко подбрани от нас, нови продукти за вашия интелигентен дом, които първо трябва да видите, за да повярвате, че ги има.

  1. Хладилник от бъдещето

Искате да видите какво има в хладилника, без да отваряте вратата, да създавате списъци за пазаруване, да поръчвате продукти от онлайн магазин, да слушате музика, да гледате телевизия и всичко това да контролирате от вратата на хладилника си? От части място където да съхранявате храната си, от части домашен развлекателен център и дори персонален асистент … Интелигентните хладилници дават нов образ на основния кухненски уред и го превръщат в централна точка на вашия семеен живот. LG и Samsung са едни от основните играчи в този сектор, предлагайки модели с функции, вариращи от тъч скрийн дисплеи с Wi-Fi до вградени камери.


	
  1. Домашно химическо чистене

Иновациите в грижата за облеклото са насочени към превръщането на пералното помещение в домашно химическо чистене (като изключим хартиените етикети и досадните найлонови пликове). Тези системи от типа “всичко в едно” (LG Styler или SWASH®) могат да перат, дезинфекцират и внимателно да третират вашите деликатни дрехи, химическото почистване на дрехите става само за минути.


	
  1. Матрак „Лека нощ“

Ето, че дойде и времето на интелигентните легла. Те комбинират безжична и сензорна технология, за да ви помагат да постигнете по-добър сън през нощта. Тези матраци ви позволяват да регулирате твърдостта според предпочитанията ви (някои дори имат отделни настройки за всяка страна). Можете да следите качеството на съня си (вградените сензори наблюдават вашето дишане и движение) и да свържете другите си устройства за отчитане, докато сте със затворени очи.


	
  1. Дишайте по-добре

Нагласете състоянието на въздуха в дома ви в реално време! Наблюдавайте качеството му и изпращайте предупреждения! Управлявайте и контролирайте от разстояние чрез мобилно приложение! Следващото поколение системи за пречистване на въздуха (като тези от Rabbit Air® и Airmega) не само изглеждат хиляди пъти по-добре от пречиствателите на въздух, но предлагат и разнообразие от характеристики и функционалности, които могат да пренесат играта ви с пречистването на въздуха на ново ниво.


	
  1. Wi-Fi тренировка

От интелигентни кантари, които проследяват и разпознават различните потребители до интелигентни йога постелки, които коригират позата ви по време на тренировка, домашното пространство за тренировки става все по-интелигентно. Използвайки напредъка в сензорната технология, новите продукти предлагат повече данни, повече анализи и съвети в реално време, които да ви помогнат да постигнете вашите фитнес цели, където и да сте.


	

 

 

 

Сподели:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn