Тези новопроектирани двуетажни самолетни седалки позволяват на икономичните пътници да се излежават, докато летят

летенето
Когато става въпрос за бъдещето на летенето, дизайнерските фирми стават все по-креативни.

С увеличението броя на хора, които искат да останат социално дистанцирани по време на полетите, компаниите предлагат няколко решения, включително разделители между седалките и дори балон “Glassafe”.

И сигурно в момента много фирми разработват точно такива идеи, но засега само една фирма представи идея, която не само ще позволи на хората да имат достатъчна дистанция помежду си повреме на полетите, но и ще даде шанс на пътниците в икономичната класа да се излегнат на иновативните седалки.

Творението на дизайнера Джефри О’Нийл, известно като Sephyr Seat, може един ден да позволи на пътниците в икономичната класа да лежат, благодарение на двустранния си подреден механизъм за сядане.

Това означава, че двама души ще споделят ред, като единия ще е отгоре над другия, дизайн подобен на настройка на двуетажно легло.

“Вярваме, че бъдещите пътници ще изискват поверителност или ще искат да плащат допълнително за възможността за уединение толкова, колкото биха платили за способността да спят по време на полет”, сподели още О’Нийл.

Седалките, според Intelligent Aerospace, са изработени с ограничени подвижни тела и изработени с „най-високите стандартни леки композитни материали, намаляващи преките разходи за поддръжка за авиокомпаниите“.

Горните седалки ще се достъпват с телескопична стълба, така че гостите да могат да се качат с лекота.

Всяка седалка ще включва и падащо място при краката, за да осигури повече лично пространство и множество пози за спане, което е чудесна новина за всеки, който има нужда от пространство, за да се върти.

Конфигурацията може дори да е достатъчно голяма, за да могат родителите и малките деца да легнат заедно.


Сподели:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn