Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да ви заинтересува.

Разбрах

Smart Finance

Спестете ценно време и усилия при финансиране на Вашия нов дом

Нашата цел е да ви улесним и да ви съдействаме в договарянето на ипотечен или потребителски кредит. Нашият екип консултира в детайли за най-добрия ипотечен кредит на пазара като изготвя сравнителни оферти и анализира предложенията на всички банки на пазара.

Съдействаме ви напълно безплатно през целия процес на подготовка и усвояване на кредита. Като клиент на Smart Brokers получавате преференциални условия от водещите банки в България!

Избор на най-подходящия кредит и банка

Всеки човек има различни изисквания и очаквания, когато кандидатства за жилищен кредит. Smart Brokers предлага експертни съвети за конкретния случай.

Когато търсите ипотечен кредит е важно да изберете такъв, който ще е най-подходящ за вас сега и в бъдеще. Вашите планове могат да се отразят на способността Ви да обслужвате кредита си.

Нашите консултанти анализират внимателно текущото ви финансово състояние и посочват
оптималния размер на кредита.

Осигуряване на документация, изповядване, одобрение на кредита

Осигуряването на необходимата документация най-често е процес, изискващ влагане на време, пари и главното – нерви. След като веднъж сме се срещнали, ще се погрижим да осигурите и подготвите всички необходими документи.

ОДОБРЯВАНЕ НА КРЕДИТА, ПОДПИСВАНЕ НА ДОГОВОР ЗА КРЕДИТ, НОТАРИАЛНО ИЗПОВЯДВАНЕ НА СДЕЛКАТА И УСВОЯВАНЕ НА РАЗРЕШЕНАТА СУМА

Гарантираме ви постоянна и навременна информация за текущото състояние на вашия кредит.

Форма за запитване

*задължителни полета

Уважаеми Дами и Господа,

На 25 май 2018 влезе в сила общ регламент за защита на личните данни (Регламент ЕС N 2016/679). За да продължим да изпращаме към вас най-актуалните предложения имаме нужда от вашето съдействие и съгласие за получаване на маркетингови съобщения от Смарт Брокерс ООД.

Ако желаете да получавате информация за най-актуалните ни оферти за продажба и наеми на недвижими имоти, събития и интересни новини, съгласно Европейските изисквания, моля абонирайте се за нашия електронен инфобюлетин.

Този месец актуализираме и Политиката за поверителност на нашия уебсайт, за да може по-лесно да разберете как събираме личните ви данни, каква информация може да бъде събрана, как може да бъде използвана, какъв е срокът за който я съхраняваме, как съхраняваме личните ви данни и на кого могат да бъдат прехвърляни те. Моля запознайте се с Политиката за поверителност тук

За да потвърдите Вашето съгласие да получавате нашия бюлетин, моля натиснете бутона:

Ако НЕ желате да продължите да получавате нашия бюлетин, моля, натиснете ТУК
или ни изпратете e-mail на office@smartbrokers.bg