Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да ви заинтересува.

Разбрах

Купувачи / Наематели

  • Smart Brokers разполага с екип от опитни, квалифицирани професионалисти, готови да ви помогнат да намерите желаният имот, според вашите нужди и изисквания.
  • В случай че не разполагаме с търсения от вас имот на сайта ни, ще имате възможност да ни оторизирате да търсим активно за вас подходящи оферти на целия пазар и сред други агенции. Много от офертите не се публикуват на сайта ни.
  • Разполагаме с богато портфолио от недвижими имоти, разположени на ключови места, следвайки добрите архитектурни и строителни стандарти, както и изискан екстериор и интериор.
  • Гарантираме пълна конфиденциалност и защита на вашите лични данни, съобразно изискванията на закона като регистриран администратор на лични данни с №399024 на КЗЛД.

Моля попълнете формата с вашите изисквания към търсените имоти или се свържете директно на тел + 359 889 80 77 77

Обща информация
Как желаете да получите информация и оферти от нас?
Предпочитан начин за връзка с вас
Местоположение на търсения имот

Уважаеми Дами и Господа,

На 25 май 2018 влезе в сила общ регламент за защита на личните данни (Регламент ЕС N 2016/679). За да продължим да изпращаме към вас най-актуалните предложения имаме нужда от вашето съдействие и съгласие за получаване на маркетингови съобщения от Смарт Брокерс ООД.

Ако желаете да получавате информация за най-актуалните ни оферти за продажба и наеми на недвижими имоти, събития и интересни новини, съгласно Европейските изисквания, моля абонирайте се за нашия електронен инфобюлетин.

Този месец актуализираме и Политиката за поверителност на нашия уебсайт, за да може по-лесно да разберете как събираме личните ви данни, каква информация може да бъде събрана, как може да бъде използвана, какъв е срокът за който я съхраняваме, как съхраняваме личните ви данни и на кого могат да бъдат прехвърляни те. Моля запознайте се с Политиката за поверителност тук

За да потвърдите Вашето съгласие да получавате нашия бюлетин, моля натиснете бутона:

Ако НЕ желате да продължите да получавате нашия бюлетин, моля, натиснете ТУК
или ни изпратете e-mail на office@smartbrokers.bg