Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да ви заинтересува.

Разбрах

Готови сте да купите имот

Ние можем да ви помогнем

Свържи се с нас

Една от най-големите покупки, които някога ще направите е да купите недвижим имот. Процесът може да изглежда сложен понякога, но не трябва да е труден. Нашата цел е да ви улесним и да ви съдействаме в договарянето на ипотечен или потребителски кредит, ре-финансиране на съществуващ кредит, или консолидиране на задължения. Съдействаме ви напълно безплатно през целия процес на подготовка и усвояване на кредита. 

Дали купувате имот за първи път или сте професионален инвеститор в имоти, ние може да ви улесним и да ви спестим доста време и разходи! Свържете се сега с нас и сравнете най-добрите предложения на пазара: info@smartbrokers.bg, 0889 80 77 77

Нашите продукти

Ипотечни кредити
Рефинансиране на съществуващ кредит
Потребителски кредити
Бизнес кредити
Консолидиране на задължения

Кой ползва ипотека

Финансирането на имот с банка е предпочитана опция за голяма част от сделките на пазара. За много от клиентите ипотечният заеме единственият начин да купят дом днес. Не рядко обаче дори купувачи с достатъчно собствени спестявания прибягват до кредит от банка, защото така си гарантират, че цялата документация около сделката и самия имот ще бъде проверена надлежно от юристите на банката и няма да бъде пропуснато нещо важно.

Как да получите най-добрите условия за ипотека?

Ипотечните ставки могат да се променят динамично и могат да варират в зависимост от личния финансов и кредитен профил на кредитополучателя. Разликата в цената на кредита може да достигне десетки хиляди лева, в зависимост от начина на калкулиране на застраховките Живот и имущество в различните банки. Ето няколко тактики, които ще ви помогнат да постигнете най-добрите условия за жилищен кредит.

Сравнете няколко оферти

Отне толкова усилия, време и нерви да намерите перфектния имот! Когато сте само на стъпка от покупката често е изкушаващо да се обърнете само към една банка- вашата или тази на вашия агент, за да получите оферта максимално бързо. Това обаче не гарантира, че ще получите най-добрите условия. Най-добре е да сравните възможно най-много оферти, за да сте сигурни, че сте избрали най-добрия кредит, според Вашия казус.

Не пренебрегвайте таксите

Лихвеният процент не е единственият фактор, който да проверите, когато става въпрос за цената на жилищния ви кредит. Не забравяйте да калкулирате разходите по кредита.

Важен детайл е стойността на застраховката

Някои оферти я включват в лихвите си, други - не. Във втория случай тя продължава да е задължителна, но се плаща допълнително от клиента.
Какво трябва да знаете по темата?

Застраховка Живот

В повечето банки е по желание на клиента и не е задължително условие за ипотечен кредит. Покрива предимно Смърт от болест или злополука и трайна или временна нетрудоспособност над 70%. В някои банки застраховката Живот намалява всяка година, заедно с остатьчния дълг, в други - не ие константа през целия период на Кредита.

Застраховка Имущество

Тя е задължителна навсякъде. Основната разлика е, че в някои банки застрахователната сума е върху първоначалната главница на кредита, докато другаде е върху стойността на пазарната оценка, която винаги е по-висока от сумата на одобрения кредит. В някои банки застраховката Имущество намалява всяка година, заедно с остатьчния дълг, в другие константа през целия период на кредита.

Не се задоволявайте с първата оферта

Много купувачи избират банка или кредитен консултант по препоръка на познат. Когато става въпрос за решение, което ще окаже влияние на живота ви през следващите 20 или 30 години, ви съветваме да не разчитате на случайността.

Използвайте нашия инструмент, за да намерите един (или повече) кредитори, който може да помогне със заем за вашата конкретна ситуация. Сравнете офертите, които намерим за вас, с тези, които ви дава вашия агент или приятел. Това гарантира, че ще вземете правилния заем лично за вас.

Често задавани въпроси

Да очаквам ли десетки нежелани обаждания?
Не. Ние ще дадем вашата информация за контакт само на един кредитен брокер, който има лиценз и положителни оценки от клиенти. Ще имате възможност да се Свържете с повече кредитори само ако Вие решите. За разлика от други сайтове, вашата информация няма да бъде споделена с кредитори без Вашето желание.
Защитена ли е информацията ми?
Наш ангажимент е да пазим личните ви данни и гледаме на него много сериозно. Ние няма да предоставим информация за вас на трети страни, за които нямаме Вашето съгласие.
Защо да използвам този уебсайт, за да намеря банка?
Повечето купувачи намират банка чрез приятел или агент за недвижими имоти, но това не гарантира най-добрата цена или услуга. Нашата платформа обединява информация от целия пазар и реални отзиви от клиенти. Крайната ни цел е максимална прозрачност и възможност да взимате информирани решения на всяка фаза от търсенето на имот.
Колко струва използването на кредитен консултант?
Услугата е безплатна. Кредитният посредник ще получи заплащане за свършената от него работа от банката, която Вие изберете да финансира имота Ви.

Форма за запитване

*задължителни полета

Уважаеми Дами и Господа,

На 25 май 2018 влезе в сила общ регламент за защита на личните данни (Регламент ЕС N 2016/679). За да продължим да изпращаме към вас най-актуалните предложения имаме нужда от вашето съдействие и съгласие за получаване на маркетингови съобщения от Смарт Брокерс ООД.

Ако желаете да получавате информация за най-актуалните ни оферти за продажба и наеми на недвижими имоти, събития и интересни новини, съгласно Европейските изисквания, моля абонирайте се за нашия електронен инфобюлетин.

Този месец актуализираме и Политиката за поверителност на нашия уебсайт, за да може по-лесно да разберете как събираме личните ви данни, каква информация може да бъде събрана, как може да бъде използвана, какъв е срокът за който я съхраняваме, как съхраняваме личните ви данни и на кого могат да бъдат прехвърляни те. Моля запознайте се с Политиката за поверителност тук

За да потвърдите Вашето съгласие да получавате нашия бюлетин, моля натиснете бутона:

Ако НЕ желате да продължите да получавате нашия бюлетин, моля, натиснете ТУК
или ни изпратете e-mail на office@smartbrokers.bg