Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да ви заинтересува.

Разбрах

Инвеститори

За всеки инвеститор в недвижими имоти процесът по цялостно разработване на проект, издаване на разрешения, построяване, маркетинг и продажби, би могъл да бъде сложен, стресиращ и рисков. Но от друга страна същият процес би могъл да бъде изключително печеливш и приятен. Ние създаваме истинска стойност за инвеститорите в недвижими имоти, като същевременно нашите устойчиви проекти променят облика на градската среда.

 • Реалистичен бизнес план и задание, съобразен с локацията на проекта

  Набелязване на проектните цели, касаещи качеството и резултатите, очакваната екологична устойчивост, проектния бюджет, както и други параметри или ограничения.

  Разработка на първоначално задание. Извършване на пред-проектни проучвания и преглед на изходни данни за локацията.

 • Проектно управление в строителството

  Ние управляваме проектирането и строителството на комплексни проекти в недвижими имоти, от самото начало до завършването им, като взимаме под внимание всеки детайл. Ние се фокусираме върху иновативни бизнес решения, за да трансформираме вашата визия в реалност.
  Дългогодишния ни опит и специфични познания за пазарите на недвижими имоти, не само в България, ние дава предимството да създаваме най-желаните имоти на пазара.

  За реализация на проектите си сътрудничим с водещи архитекти, строителни фирми и предприемачи. Ние предоставяме пълна гама от услуги, покривайки всички етапи от реализацията на проекта: набелязваме предстоящите тенденции на пазара на имоти, управляваме правните и финансови аспекти на инвестицията, определяме строителни спецификации и напълно завършени решения за управление на имота и осигуряваме възможно най-добрия изход за инвестицията.

 • Маркетинг и продажби

  Ние комбинираме маркетингова и продажбена експертиза със задълбочена осведоменост за текущите и бъдещи тенденции на пазара на недвижими имоти.

  Нашият екип предоставя  цялостен и напълно завършен подход при проучване на пазара, маркетинг и продажби, управлението на имоти и ипотечното финансиране.

 • Управление на фондове в проблемни и подценени имоти

  Възвращаемост на капитала: 30% на година.

  Управление на фондове в проблемни и подценени имоти. Смарт Брокерс изкупува, активно управлява и оптимизира инвестиции в имоти с цел генериране приходи от наеми / увеличение на стойността на имота и ръст на капитала за инвеститора.

   

   

  Инвестиционна стратегия:
  1.
  Публични търгове - възможност за изкупуване на имоти под пазарна цена (между 20 и 30% под пазарната оценка на имота). Ние имаме достъп до имоти, притежавани от банки, финансови институции, както и имоти в процедура на публична продан от частни съдебни изпълнители.
  2. Инвестиции в проекти на „зелено“. Възможност за влагане суми в нови проекти на фаза „зелено“, и последваща продажба на портфолиото от имоти с ръст на капитала от минимум 30%.

Реализирани Проекти

Уважаеми Дами и Господа,

На 25 май 2018 влезе в сила общ регламент за защита на личните данни (Регламент ЕС N 2016/679). За да продължим да изпращаме към вас най-актуалните предложения имаме нужда от вашето съдействие и съгласие за получаване на маркетингови съобщения от Смарт Брокерс ООД.

Ако желаете да получавате информация за най-актуалните ни оферти за продажба и наеми на недвижими имоти, събития и интересни новини, съгласно Европейските изисквания, моля абонирайте се за нашия електронен инфобюлетин.

Този месец актуализираме и Политиката за поверителност на нашия уебсайт, за да може по-лесно да разберете как събираме личните ви данни, каква информация може да бъде събрана, как може да бъде използвана, какъв е срокът за който я съхраняваме, как съхраняваме личните ви данни и на кого могат да бъдат прехвърляни те. Моля запознайте се с Политиката за поверителност тук

За да потвърдите Вашето съгласие да получавате нашия бюлетин, моля натиснете бутона:

Ако НЕ желате да продължите да получавате нашия бюлетин, моля, натиснете ТУК
или ни изпратете e-mail на office@smartbrokers.bg