Smart Brokers ще вземе активно участие в квАРТал ФЕСТИВАЛ
16-09-2016

Smart Brokers ще вземе активно участие в квАРТал ФЕСТИВАЛ, който ще се проведе от 16 до 18 септември

Ексклузивна оферта

Продажба на панорамен четиристаен апартамент в новострояща се сграда в кв. Витоша - QHome

София,Витоша
224,701€

Верни на традицията да подкрепяме изкуството във всичките му форми, да подкрепяме и участваме в инициативи, които са насочени към културното развитие на София и същевременно да сътворяваме иновативни варианти да представяме безкрайните възможности да се използва потенциалът на имотите, които предлагаме, Smart Brokers взима активно участие в квАРТал ФЕСТИВАЛ, който ще се проведе от 16 до 18 септември.

Уважаеми клиенти, партньори и приятели, Имаме удоволствието да ви поканим на да посетите нашите Pop-up galleries,които заедно с Арт Фондация ДОМА и в сътрудничество с куратора Цветелина Анастасова от +359 GALLERY превръщаме в ярък акцент от програмата на„квАРТал фестивал“ (pop-up galleries представляват временни места за провеждане на събитие, където се представя работата на дизайнери, фотографи, художници и други артисти). Те ще развият идеята за оползотворяване на наличните празни пространства в района на квАРТал-а.Smart Brokers отваря специално за фестивала няколко локации, които ще бъдат изпълнени със съвременно изкуство, превръщайки ги в галерии и по този начин ще бъде демонстриран техния все още неразгърнат потенциал.

bg-image

Търсите нов имот?

Абонирайте се за нашия бюлетин!
Получете всяка седмица нови имоти и интересни статии директно във вашата електронна поща
Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах