Сграда „Витоша 8“ с Разрешение за ползване
27-09-2017

Сграда „Витоша 8“ с Разрешение за ползване

Ексклузивна оферта

Продажба на панорамен четиристаен апартамент в новострояща се сграда в кв. Витоша - QHome

София,Витоша
224,701€

Уют“ и „комфорт“ са водещите акценти, които оказаха влияние при строителството на малката, бутикова сграда „Витоша 8“ в кв. Витоша „ВЕЦ Симеоново“.

Строителството започна през юни 2016 г. и само след година и три месеца вече са покрити всички изисквания, за да може сградата да получи Удостоверение за въвеждане в експлоатация или Акт 16, както е по-познато.

Сградата се състои само от 11 апартамента, разположени на 4 жилищни етажа. Собствениците ще се радват на близостта на Ловен парк и удобството бързо и лесно да стигат до основните локации на столицата като центъра на града, летището, голяма част от търговските центрове.

Друг фактор, с който е съобразено строителството на сградата, е енергийната ефективност. Освен топлоизолация на всички външни стени, таваните на гаражите под жилищните помещения и покривните тераси над апартаментите, паро-, хидро- и топлоизолация на покривите, шумо- и топлоизолация по подовете и стените към съседни апартаменти, за което са използвани най-висококачествени материали, апартаментите са снабдени с термопомпи въздух-вода, осигуряващи висока енергийна ефективност и 100% комфорт. Системата гарантира до 3 пъти по-ниски сметки за електроенергия, в сравнение със стандартни системи за отопление и охлаждане.

Заради впечатляващата архитектура и доброто изпълнение на „Витоша 8“, повечето апартаменти бяха продадени преди завършването на проекта. В момента има само един свободен мезонет, който предлага панорамна тераса с уникална гледка към Витоша.

bg-image

Търсите нов имот?

Абонирайте се за нашия бюлетин!
Получете всяка седмица нови имоти и интересни статии директно във вашата електронна поща
Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах