Първата жилищна сграда със сертификат BREEM – Изгрев 132, вече с Акт 16
22-03-2017

Първата жилищна сграда със сертификат BREEM – Изгрев 132, вече с Акт 16

Ексклузивна оферта

Продажба на панорамен четиристаен апартамент в новострояща се сграда в кв. Витоша - QHome

София,Витоша
224,701€

Сграда „Изгрев 132“, която е първата жилищна сграда в София, проектирана и сертифицирана по BREEAM, днес получи Разрешение за ползване

Строителството започна в края на месец Август 2015 г., като жилищата се характеризират висока степен на топлоизолация на всички външни стени, таваните на гаражите под жилищните помещения и покривни тераси над жилищните помещения хидроизолация на подземното ниво, паро-, хидро- и топлоизолация на покривите, шумо- и топлоизолация по подовете и стени към съседни апартаменти и високо качество на довършителни работи.

„Зелената сграда“ следва естествения релеф на терена, като в южната част на имота се изградена градина с ниска и висока растителност, организирани в зелени и цветни тераси, които създават приятна среда за отдих. В района и в близост до него има множество паркове с чудесни семейни атракции, престижни места за хранене и спортни съоръжения всичко е на една ръка разстояние.

При проектирането и изграждането се следват изискванията на BREEAM за висока енергийна ефективност, устойчивост, здраве и комфорт на обитателите. Повече информация за сертификата BREEAM можете да видите тук.

В „Изгрев 132“ са разположени двадесет и пет апартамента. В моментаза закупуване са останали само един 3-стаен апартамент и едно ателие.

bg-image

Търсите нов имот?

Абонирайте се за нашия бюлетин!
Получете всяка седмица нови имоти и интересни статии директно във вашата електронна поща
Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах