Плюсовете и минусите на комплексите от затворен тип
10-04-2018

Плюсовете и минусите на комплексите от затворен тип

Exclusive offer

Прекрасен южен четиристаен пентхаус в нов луксозен комплекс до болница Токуда и Южен Парк

София,Лозенец
288,220€

Реализирането на затворени жилищни комплекси в Европа се наблюдава едва през последните 20 години, в България този тип комплекси се забелязват от 10 години насам.

Сигурността е основната причина, поради която хората избират да живеят в затворени комплекси. Достъпът до тях е контролиран, движението на автомобили с по-висока скорост е ограничено, което прави пространството около дома по-безопасно и тихо.

Затворените жилищни комплекси предоставят сигурност и безопасност, но често това е за сметка на личното уединение. В голяма част от от тях има отличителни правила, като ограничения в цвета на дома или условията за паркиране на личните автомобили.

Нека не пропускаме, че всяко едно строителство е подвластно на времето. Затворените комплекси обичайно са едни от последните, които търпят подновяване. В дългосрочен план това е явен недостатък.

В сравнение с другите квартали, жилищата в затворените комплекси предлагат повече демографска и физическа идентичност. Тези стандарти обаче възпират личния израз и разнообразие – еднороден, затворен свят с времето може да се окаже задушаващ.

bg-image

Търсите нов имот?

Абонирайте се за нашия бюлетин!
Получете всяка седмица нови имоти и интересни статии директно във вашата електронна поща
Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах