Инвестициите в „зелени“ жилищни сгради ще раздвижат пазара на имоти
22-01-2015

Инвестициите в „зелени“ жилищни сгради ще раздвижат пазара на имоти

Exclusive offer

Прекрасен южен четиристаен пентхаус в нов луксозен комплекс до болница Токуда и Южен Парк

София,Лозенец
288,220€

Smart Brokers разработва няколко иновативни проекта за строителство на жилищни сгради в София.

Smart Brokers разработва няколко иновативни проекта за строителство на жилищни сгради в София.

Предстои започване на строителство на бутикова сграда в кв. „Изгрев” с общо 26 луксозни апартамента.

Новото за пазара на жилищни имоти ще e т.нар. зелено строителство, сградата ще отговаря на световните стандарти за устойчиво строителство BREEAM. Проектът е разработен съвместно с водеща международна архитектурна фирма. Апартаментите са просторни, с големи спални, дрешници и бани, а нaй-новото в разпределенията и функционалността на жилищата е, че някои от тях ще са апартаменти тип duplex- на две нива, така живеещите там ще имат усещането за къща. Пред сградата има паркова зона с детска площадка. Сградата е с южно изложение и гледка към парка. Още не сме я пуснали официално в продажба, а интересът е огромен.

Цените на жилищата ще започват от 950 евро/кв.м. Клиентите могат да запазват апартамент само с гаранционен депозит от 10 000 евро. Зелени сгради се наричат онези сгради, които са изградени с възможно най-екологично чисти материали и от материали, при производството на които не се нарушава целостта и чистотата на околната среда. Освен това, зелените сгради се отопляват, вентилират и осветяват по възможно най-екологичния начин – посредством системи, работещи с възобновяеми енергийни източници.

bg-image

Търсите нов имот?

Абонирайте се за нашия бюлетин!
Получете всяка седмица нови имоти и интересни статии директно във вашата електронна поща
Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах