Ден на отворени врати
25-10-2021

Ден на отворени врати - 26.03.2016г

Без комисионна

Предлага за продажба къща в единствен по рода си затворен комплекс от еко къщи в кв. Бояна.

София,Бояна
594,186€

Smart Brokers представя ексклузивни апартаменти в Бояна със специално OPEN HOUSE събитие.

Smart Brokers организира Open House събитие за специални имоти, които ексклузивно представят.

На 26 март 2016г. от 12:00 до 16:00 часа ще бъдат представени пет просторни и светли апартамента в нова сграда с озеленен двор в кв. Бояна, ул. Кумата 87. От жилищата се разкриват прекрасни панорамни гледки към планината и града. За един от апартаментите ще бъде направен специален staging от дизайнера Кирил Станев. Оформянето на интериора ще бъде на функционални и интериорни зони: спалня, хол, трапезария, библиотека и кът за четене. Стилът на целия интериор е минимализъм с урбанистични нотки и творчески акценти от скандинавската стилистика. Използвани са италиански, испански и скандинавски фирми, като са представени най-нови колекции на марки от ранга на PRESOTTO, MASIERO, LIGHT 4 за осветлението, MOOOI, GAN, Established & Sons, Hay, Orizzontiза мебели. Декоративните мазилки по стените са най-новите разработки на ARTE Italia.

Интериорното решение е възможност за всички гости да открият потенциала на жилището и да получат вдъхновение да го превърнат в собствен дом.

bg-image

Търсите нов имот?

Абонирайте се за нашия бюлетин!
Получете всяка седмица нови имоти и интересни статии директно във вашата електронна поща
Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах