Близо 40% от енергията отива за сгради
13-06-2017

Близо 40% от енергията отива за сгради

Ексклузивна оферта

Продажба на панорамен четиристаен апартамент в новострояща се сграда в кв. Витоша - QHome

София,Витоша
231,723€

Средно 40% от енергията отива за сгради, като се използва за жилищни нужди или в сферата на услугите.

Общите усилия трябва да бъдат насочени главно към повишаването на енергийната ефективност на сградите, а действията да вървят в посока възобновяеми източници, осигуряващи необходимите количества енергия. Ефектът от повишаването на енергийната ефективност на жилищните сгради се очаква да бъде наистина голям.

Търсенето на устойчиви начини за финансиране на мерките за енергийна ефективност на жилищни сгради трябва да продължи. Амбицията трябва да вървят в посока в бъдеще да могат да бъдат комбинирани едни мерки с други, като опазването на околната среда и внедряването на възобновяеми енергийни източници в жилищните сгради. Целта е да се намали енергийното потребление още повече, а където е възможно технически и икономически – да се приложат мерки за нулево потребление на енергия. Постигането на тези цели ще намали екологичния отпечатък на всяка една сграда.

bg-image

Търсите нов имот?

Абонирайте се за нашия бюлетин!
Получете всяка седмица нови имоти и интересни статии директно във вашата електронна поща
Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах