Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да ви заинтересува.

Разбрах

Защо да изберете Smart Brokers

  • N1 агенция за недвижими имоти за 2015 г., наградени за „Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти“  през 2016 г. и припознати като „Най-динамично развиваща се компания“ на годишните награди на портала за имоти „Imoti.net“ през 2018 г.
  • Собствени инвестиционни проекти. Компанията инвестира и развива собствени проекти в строителство на модерни жилищни и офис сгради, както и изкупува директно имоти, които оптимизира и управлява.
   • Най-иновативен и добре структуриран уеб сайт (www.smartbrokers.bg) за имоти с над 30 000 уникални посещения месечно.
   • Модерен офис и престижна среда за работа; гъвкаво работно време; постоянна юридическа помощ.
   • обучения и квалификации.
 • Стабилна компания, осигуряваща възможности за високи доходи и социални придобивки
 • Над 15 години създаваме истинска стойност в сферата на недвижимите имоти

Ако искаш да получаваш 70% от комисионната от всяка сделка и да работиш в екипна среда и престижен офис, като не плащаш такси за това.

Да бъдеш част от нещо по-голямо и стабилно, като работиш за себе си, а получаваш постоянна подкрепа

Да ползваш иновативна платформа за реклама на офертите, професионално заснемане и дигитален маркетинг

Да бъдеш част от среда, където идеите ти се оценяват и прилагат.

Ние подкрепяме предприемчивите хора, имащи желание и хъс за работа. Обади се сега на тел: 0889 80 77 77 или мейл: office@smartbrokers.bg и разбери повече.  

 

Кариера в Smart Brokers

Във връзка с разширяване дейността на компанията и нарастващата клиентска база обявяваме конкурс за свободна позиция "Консултант - Недвижими имоти"

Уважаеми Дами и Господа,

На 25 май 2018 влезе в сила общ регламент за защита на личните данни (Регламент ЕС N 2016/679). За да продължим да изпращаме към вас най-актуалните предложения имаме нужда от вашето съдействие и съгласие за получаване на маркетингови съобщения от Смарт Брокерс ООД.

Ако желаете да получавате информация за най-актуалните ни оферти за продажба и наеми на недвижими имоти, събития и интересни новини, съгласно Европейските изисквания, моля абонирайте се за нашия електронен инфобюлетин.

Този месец актуализираме и Политиката за поверителност на нашия уебсайт, за да може по-лесно да разберете как събираме личните ви данни, каква информация може да бъде събрана, как може да бъде използвана, какъв е срокът за който я съхраняваме, как съхраняваме личните ви данни и на кого могат да бъдат прехвърляни те. Моля запознайте се с Политиката за поверителност тук

За да потвърдите Вашето съгласие да получавате нашия бюлетин, моля натиснете бутона:

Ако НЕ желате да продължите да получавате нашия бюлетин, моля, натиснете ТУК
или ни изпратете e-mail на office@smartbrokers.bg